Realitysterren nemen Carnavalshit op

Foto: Facebook Danny Diëgo

 

 

 

 

 
Een tijd geleden kwam zanger Danny Diëgo die we ook wel kennen van zijn hits “Oyalela” en “Ik ben jouw valentijn” op het idee om een aantal realitysterren bij elkaar te brengen om een Carnavalshit op te nemen. Zelf heeft Danny in Utopia gezeten. Verder hebben er ook deelnemers van Get The F*ck Out Of My House en Oh Oh Daar Gaan We Weer meegewerkt aan dit project. 

Carnavalshit
Danny Diëgo, Giorgio Verweij (Utopia), Wesley Broens (Oh Oh Daar Gaan We Weer), Baldr Thomason, Jessica van Dijk, Miranda de Roos, Irini Deligianni en (GTFOOMH) zijn samen de studio ingedoken om een carnavalshit op te nemen. Danny Diëgo leek het leuk, aangezien hij zelf al aan verschillende TV series heeft meegedaan, om samen met andere realitysterren een hit op te nemen. Als eerste probeerde Danny Baldr te bereiken, omdat hij een breed netwerk heeft, hij heeft namelijk ook de mensen uit GTFOOMH geregeld. Vervolgens heeft Danny contact opgenomen met Wesley Broens en Giorgio Verweij.

Piep Piep Hallo
Het nummer is geschreven door Niels Lingbeek en het is opgenomen in de mastersoundstudio in Muntendam. Danny zegt: “Dit alles is in een week in elkaar gezet”. “De clip is ook snel klaar”. “We hopen eind deze week”. Het nummer is nu alvast te beluisteren op Spotify. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het nummer volg (like) dan Danny’s pagina op Facebook.

 

 

Een gedachte over “Realitysterren nemen Carnavalshit op

  1. Pingback: Vanavond 20:30 niks te doen? – Carnaval Hits

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.