Sponsoren

Carnaval Hits is voortdurend opzoek naar sponsoren om leuke acties mogelijk te maken voor onze bezoekers. De volgende bedrijven hebben ons al geholpen.

560633_374810745892561_1789219194_n

6ed17d3933ba498bc4b6b393c2185a43_400x400

jw_logo_textv2

logo

devo

enjoy

En – HK voice services

 

Wat kan u van ons verwachten als u sponsor wordt.

Bedrijf
Natuurlijk krijg je net als alle andere een plek op deze pagina met verwijzing naar de website. Onze website wordt dagelijks steeds beter bekeken. Dat betekent ook dat jouw reclame steeds meer opvalt. Je naam / bedrijf wordt vernoemt op onze Facebookpagina bij de actie die te maken heeft met uw besteding aan Carnaval Hits. Ook onze Facebookpagina blijft stijgen in het aantal likes. Ons doel is om een stijgende lijn te zien, zowel bij de likes als bij de weergaven van berichten. In overleg kan eventueel een andere manier worden aangeboden.

Artiest
Natuurlijk zijn gifts als singles, sjaaltjes en andere attributen ook altijd welkom om leuke winacties mogelijk te maken voor onze trouwe Facebook likes. Verschillende artiesten gingen je al voor! Als artiest kan je een vermelding naar je Facebook like pagina verwachten en natuurlijk krijg je hierdoor een goede promotie op onze Facebookpagina. De actie maken we ook bekend op onze andere social media kanalen zoals Instagram.

Evenement
Ook gifts als kaarten voor evenementen zijn welkom. Als je als evenement kaarten schenkt aan Carnaval Hits krijg je er een gratis artikel bij ter promotie van het evenement. Het artikel wordt gedeeld op alle social media van Carnaval Hits.

Advertenties